070 966 3053 info@grubbygardens.se

Vi är två trädgårdsarkitekter, Camilla Carling på Gardens by Carling och Nicky English på Grubby Gardens, som har upptäckt att vi kompletterar varandra väldigt bra – kreativiteten flödar när våra hjärnor arbetar tillsammans och det vill vi ta vara på. Därför erbjuder vi en ny trädgårdsdesigntjänst som vi kallar Garden Express där vi två trädgårdsdesigners tillbringar en intensiv heldag hos dig och formger din trädgård på plats.

Två trädgårdsarkitekter

Foton: Kristina Petra

En Garden Express kund

Garden Express passar dig som själv gillar att vara involverad i den kreativa processen och inte har någonting emot att det kan vara lite stökigt och väldigt intensivt under dagen, med oss i din trädgård. Det passar även dig som vill få en anpassad trädgårdsdesign på kort tid, då en ganska stor del av processen komprimeras med den här tjänsten. Är du intresserad av våra tjänster men bor längre bort kan det vara ett utmärkt sätt att spara på onödigt resande.

Hur går Garden Express till?

Som förberedelse har du tagit fram en skalenlig situationsplan av trädgården och fyllt i vår checklista. Vi börjar sedan dagen med att gå runt i trädgården tillsammans med dig, som ett helt vanligt hembesök. Sedan sprider vi ut vår utrustning på ett bord hos dig och sätter igång. Vi bollar idéer både mellan oss två och med dig under dagen, och när dagen är slut har vi producerat en funktionsplan, ett tema eller röd tråd för trädgårdens design, en illustrationsplan som visar de viktigaste växterna och andra viktiga element för designen, samt ett enkelt växtförslag. Ritningarna är tydliga och skalenliga men skissartade. Tyngdpunkten i den här tjänsten ligger i att vi är där på plats och kan föra diskussioner samt få omedelbar återkoppling på våra idéer. En intensiv och härligt kreativ upplevelse!

Pris Garden Express

14 900 Kr inkl. moms
Resor inom Storstockholm ingår.
Priset gäller för tomter upp till ca 1200 kvm och utan betydande höjdskillnader.
Om din trädgård är större eller mindre eller kuperad, kontakta oss gärna så hittar vi ett upplägg som passar dig.

När

Tjänsten är tillgänglig från ca början av mars fram till mitten av oktober (vi behöver dagsljus hela dagen). Vi har tid för dig på utvalda lördagar och söndagar eller på vardagar.

Vad vi behöver från dig.

  • En skalenlig situationsplan med alla fasta konstruktioner inritade som skickas till oss i förväg.
  • Ett stort bord (typ matbords storlek) i ett någorlunda uppvärmt rum med bra ljus och tillgång till el där vi kan breda ut oss under hela dagen
  • Att du är tillgänglig lite av och till under hela dagen för konsultation och bollande av idéer.

Tekniska ritningar och plantering/anläggning

Vill ni gå vidare med mer detaljerade, tekniska ritningar som behövs för att lämna över jobbet till en anläggare och/eller få fram inköpslistor, kan du beställa tilläggstjänster såsom planteringsplan med tillhörande växtlista, markplaneringsplan med tillhörande materiallista, belysningsplan och skötselplan från Grubby Gardens.

Boka Garden Express

Bokning sker via Grubby Gardens (Nicky) på telefon 070 966 3053 eller e-post nicky@grubbygardens.se

Vi brinner båda för vacker och smakfull trädgårdsplanering och vill gärna hjälpa dig med den viktiga platsen för återhämtning, rekreation, glädje och samvaro som din trädgård är.

Välkommen att ta kontakt!
Camilla Carling, Gardens by Carling & Nicky English, Grubby Gardens.